Παραγγελία Προϊόντων


Δημιουργήσαμε για εσάς την υπηρεσία carpo delivery, που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε τα δώρα της φύσης με την ευκολία και την ασφάλεια του σπιτιού σας.

Πώς λειτουργεί;

Καλέστε μας στο 210 66 44 644 ή με email στο [email protected], για να υποβάλετε την παραγγελία σας. Η υπηρεσία carpo delivery λειτουργεί από Δευτέρα ως Παρασκευή 10.00-18.00.

Πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Η παραγγελία σας θα παραδοθεί την επόμενη εργάσιμη ημέρα, στην διεύθυνση της επιλογής σας και για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, θα λάβετε τηλεφωνική ενημέρωση 30’ πριν την παράδοσή της.

Πώς θα μπορούσα να αποστείλω ένα δώρο;

Η υπηρεσία carpo delivery, είναι ιδανική και για να αποστείλετε ένα δώρο στους αγαπημένους σας ανθρώπους, καθώς αναλαμβάνουμε την παράδοσή του απευθείας στον παραλήπτη του. Μη διστάσετε να συμβουλευτείτε το εξειδικευμένο μας προσωπικό σχετικά τις επιλογές σας ή μπορείτε να βρείτε έτοιμες προτάσεις δώρων στον online κατάλογό μας.

Σημ. Η ελάχιστη παραγγελία διαμορφώνεται στα 30 Ευρώ, ενώ οι παραγγελίες άνω των 50 Ευρώ παραδίδονται χωρίς επιβάρυνση. Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης στην Αθήνα, με επιπλέον επιβάρυνση.